BrilleSnedkeriet

 

Velkommen i Nibes lokale optikerforretning

Hos BrilleSnedkeriet vægtes god service højt. Når du besøger butikken vil du altid møde mig, Janne. Jeg tager mig tid til at lære dig at kende, så jeg kan give dig en personlig betjening.

Mine kunder skal ikke nøjes med standard abonnementspakker. Jeg tilbyder derimod brilleabonnementer til ethvert behov. Du kan både få kontaktlinseabonnementer og løssalg af kontaktlinser, hvis du ikke ønsker abonnement.

Jeg har et glaslager i butikken, så jeg kan lave briller i gængse styrker indenfor 1 time eller som nødløsning, indtil dine specialglas kommer hjem.

Hos mig finder du et bredt udvalg af anerkendte mærker. Tom Ford, Lindberg og Bellinger er faste kollektioner i butikken, men de fleste mærker og modeller kan skaffes hjem. Jeg har briller i prisklasser, der passer til enhver.

Moderne teknologi

For at kunne yde den bedste service, er det nødvendigt, at jeg altid er opdateret omkring den nyeste viden og teknologi. Jeg bruger bl.a. Fundus kamera for at kunne opdage potentielt alvorlige sygdomme. Jeg samarbejder med øjenlæger, en synstræningsklinik og læseklinik som jeg kan viderehenvise til, hvis der skulle opstå tegn på sygdom eller andet behov for hjælp udefra. Hvis du er syg eller dårligt gående, foretager jeg også hjemmesynsprøver, så du ikke skal besværes med at finde ned i butikken.

Børns syn i fokus

Jeg har stor erfaring med at udføre synsundersøgelser på børn og vil til enhver tid tilbyde det, når barnet har en alder hvor det er muligt. Et barn skal være 10 år, for at man må lave synsprøve uden at der har været forudgående kontakt med læge eller øjenlæge. Når barnet er yngre, er korrektion oftest i samarbejde med øjenlæge. Det er ikke usædvanligt at jeg får børn ind i butikken, som er yngre end 10 år. Jeg vil altid lave en konkret vurdering af hvert enkelt barn, og henvise til øjenlæge, hvis der er grundlag for det. Ved samsynsproblemer vil jeg henvise til samsynstræning.

Det er vigtigt for mig, at kunne give dit barn en god oplevelse med briller. Det kan være en stor omvæltning for børn, når de skal have briller, især i forhold til skole og fritid. Børn er ofte mere aktive end voksne, derfor skal de også have et par robuste briller, som ikke ødelægges så let. Hos BrilleSnedkeriet kan du få børnebriller fra 400kr incl glas.

Kig ind til mig i butikken, hvis du eller dit barn har brug for briller, så finder vi sammen den rigtige løsning.